شنبه , 21 شهریور 1405 - 9:01 قبل از ظهر

لیگ دویی‌ها خواستار لغو مسابقات هستند!

با توجه به شرایط شکل گرفته، بخش عمده تیم‌های دسته دومی نیز طی نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اعلام کرده‌اند شرایط ادامه حضور در مسابقات را نخواهند داشت.

به گزارش داماش یار و به نقل از ورزش سه، بعد از بحث‌هایی که در خصوص ادامه یا تعطیلی لیگ برتر شکل گرفت، در نهایت فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، ادامه لیگ را به بعد از جام جهانی موکول کرد. در این بین سازمان لیگ برنامه مسابقات لیگ دسته اول را اعلام کرد تا ادامه آن را رسما مشخص کند.

گفته شده که مسابقات دسته دوم که با حضور 28 تیم برگزار می‌شود نیز قرار است به انجام برسد. با این حال هجده تیم از لیگ دسته دوم در نامه‌ای که به دست ورزش سه نیز رسیده، رسما خواستار تعطیلی مسابقات به واسطه مشکلات مالی و اقتصادی شکل گرفته بعد از جنگ تحمیلی شده‌اند.

عمده این تیم‌ها در بخش جنوبی کشور که متحمل خسارت و حملات شدیدی شده‌اند، بوده‌اند و باید دید تصمیم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای این رده چه خواهد بود.

انتهای پیام/

مطلب پیشنهادی

شایعه سقوط یک تیم به لیگ دسته دوم تکذیب شد

امیرحسین فراهانی، مسئول برگزاری مسابقات لیگ دسته اول شایعات اخیر پیرامون این مسابقات را تکذیب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *