با رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، مس شهربابک صدرنشین جدید لیگ یک فوتبال در پایان هفته بیستوسوم این رقابتها بهشمار میرود.
به گزارش داماش یار و به نقل از ورزش سه، قرار است از روز ۲۴ اردیبهشت رقابتهای لیگ یک وارد هفته بیست و چهارم خود شده تا به صورت رسمی بعد از وقفه طولانی از سر گرفته شود. این درحالی است که در مدت حدود ده روز باقیمانده تا شروع مسابقات با حکم کمیته استیناف، نام تیم صدرنشین تغییر کرد.
تیم فوتبال مس شهربابک که در اوایل فصل جاری به دلیل عدم دریافت مجوز حرفه ای از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به کسر سه امتیاز محکوم شده بود، بعد از رفع ایرادات و اعتراض به این رأی خواهان بازگشت امتیازات شده بود.
امروز نیز رای کمیته استیناف در مورد این پرونده اعلام و سه امتیاز کسر شده به اندوخته های مس اضافه شد تا نماینده شهربابک از ۲۳ بازی با ۴۷ امتیاز به صدر جدول لیگ یک صعود کنند.
انتهای پیام/.
اف سی داماش وب سایت هواداران داماش گیلان