تیم فوتبال داماش گیلان در هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ یک فوتبال مقابل آریو اسلامشهر تن به شکست یک بر صفر داد.
به گزارش داماش یار، دو تیم فوتبال داماش گیلان و آریو اسلامشهر در هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ یک فوتبال سهشنبه بیست و یکم اسفندماه از ساعت ۱۹ در ورزشگاه خالی از هوادار اسلامشهر به مصاف یکدیگر رفتند.
پسران شهر باران در دیدار مقابل آریو اسلامشهر با ترکیب یوسف بهزادی، کنعان طاهرنژاد، سجاد قلیبیگی، علی خدایی، میلاد رویین، سپهر سیمانپور، محمد رستمی (C)، احمد موسوی، میعاد یزدانی، رامین آقالو و رضا زاهدتبار به سرمربیگری علی نظرمحمدی به میدان رفتند.
آریو خیلی زود در دقیقه ۸ مسابقه توسط شهرام سالاری به گل دستیافت و پسران شهر باران که بیش از نیمی از ترکیبشان را بازیکنان ردههای سنی پایه تشکیل میدهند زور زدن گل تساوی را نداشتند.
شکست داماش گیلان مقابل آریو در حالی رقم خورده است که فاصله داماش با تیم شانزدهم جدول به تنها دو امتیاز کاهشیافته و زنگ خطر برای پسران شهر باران به صدا درآمده است!
انتهای پیام/.