شنبه , 2 آبان 1405 - 2:43 قبل از ظهر

جذب 4 بازیکن جدید توسط داماش گیلان

در حالی‌که 12 تن از بازیکنان نیم‌فصل نخست داماش گیلان از این تیم در تعطیلات زمستانی جدا شدند، چهار بازیکن جدید به جمع پسران شهر باران پیوستند.

به گزارش داماش یار، محمد رستمی، پویا گلدوست، محمد میری و میعاد یزدانی پس از مذاکره با علی نظرمحمدی با عقد قراردادی داخلی تا پایان نیم‌فصل به جمع داماشی‌ها پیوستند.

ثبت قرارداد بازیکنان جدید داماش گیلان منوط به پرداخت بخشی از بدهی باشگاه به طلبکاران فصول گذشته و بازشدن پنجره نقل و انتقالاتی پسران شهر باران است و به همین جهت مشخص نیست قرارداد بازیکنان جدید ثبت شود!

در روزهای اخیر نگرانی بزرگی در جامعه هواداری داماش گیلان شکل گرفته است و درحالی‌که شاگردان علی نظرمحمدی از امکانات اولیه نظیر لباس تمرینی و تغذیه برای بازیکنان غیربومی بی‌بهره هستند، تیم‌های رقیب در پی تقویت خود بوده و روزهای سختی را در نیم‌فصل دوم برای داماش گیلان رقم می‌زنند.

انتهای پیام/علیرضا اسمعیلی

مطلب پیشنهادی

عشوری زاد سکان هدایت داماش گیلان را بر عهده گرفت

برای شروع پرقدرت در رقابت‌های لیگ دسته دوم علی عشوری زاد به‌عنوان سرمربی داماش گیلان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *