چهارشنبه , 13 خرداد 1405 - 6:40 بعد از ظهر

کاپیتان اسبق داماش گیلان سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی

محمدرضا عابدی محزون، کاپیتان اسبق تیم کاراته داماش گیلان به‌عنوان سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان منصوب شد.

به گزارش داماش یار، محمدرضا عابدی از جوانان تحصیلکرده و خوش‌فکر گیلانی طی حکمی از سوی احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به‌عنوان سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی این وزارتخانه منصوب شد.

عابدی عضو اسبق تیم ملی کاراته کشورمان و کاپیتان تیم کاراته داماش گیلان سابقه سرپرستی گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره ورزش و جوانان گیلان را دارد.

وی دانش آموخته مدیریت و برنامه‌ریزی است و پیش از این معاونت ارزیابی عملکرد ورزش قهرمانی دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان را برعهده داشته است.

در کارنامه محزون، علاوه بر ریاست گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای اداره‌کل ورزش و جوانان استان، کارشناسی برنامه‌ریزی دبیرخانه شورای‌عالی ورزش و تربیت‌بدنی کشور و کارشناسی برنامه‌ریزی رویدادهای بزرگ ورزشی المپیک و بازی‌های آسیایی دفتر برنامه‌ریزی و نظارت نیز دیده می‌شود.

انتهای پیام/131

مطلب پیشنهادی

بازگشت نعیمی پور به داماش گیلان؛ دعوای مالکیتی بالا گرفت!

پیچیدگی‌های باشگاه داماش گیلان همچنان ادامه دارد و حالا با حضور دو مدعی مالکیت در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *