جمعه , 19 تیر 1405 - 5:27 بعد از ظهر

عدم حضور داماش در فاصله 2 ساعت تا آغاز مسابقه!

تیم داماش گیلان که درگیر مشکلات مالی است، علی رغم اینکه از ساعت ۱۶:۳۰ امروز باید به میدان برود اما هنوز در تهران حضور پیدا نکرده‌ است‌.

به گزارش داماش یار و به نقل از ایسنا، تیم فوتبال داماش گیلان در چارچوب رقابت‌های هفته بیست‌وچهارم لیگ آزادگان در تهران باید از ساعت ۱۶:۳۰ به مصاف نیروی زمینی برود اما اعضای این تیم هنوز در تهران حضور پیدا نکرده‌اند تا این مصاف در آستانه لغو شدن قرار بگیرد.

هرچند که سرمربی این تیم در تهران حضور دارد اما باشگاه اقدامی برای اعزام تیم به تهران انجام نداده است.

داماش گیلان تا امروز هیچ تمرینی انجام نداده و این تیم کاملا رها شده است تا وضعیت این تیم برای ادامه رقابت‌ها نامشخص باشد.

داوود مهابادی، سرمربی داماش گیلان که در تهران حضور دارد در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر احتمال برگزاری این دیدار گفت: بعید می‌دانم، تا این لحظه خبری از اعزام تیم به دست من نرسیده است.

انتهای پیام/

مطلب پیشنهادی

هوادار تهران ۴ – ۱ داماش گیلان؛ پسران شهر باران به لیگ دو سقوط کردند

تیم فوتبال داماش گیلان با قبول شکست چهار بر یک مقابل هوادار تهران به لیگ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *